Tweka

Ga jij het liefste elke ochtend baantjes trekken? Of is relaxen in de zon aan de rand van het water echt iets voor jou? Of misschien doe je het allebei graag? In ieder geval maakt de juiste zwemkleding je ervaring nog veel beter.

In onze online shop vind je badpakken, tankini’s en bikini’s voor alle waterrijke situaties. Bovendien kunnen ook dames met een maatje meer of die zwanger zijn in onze online shop terecht. Daarbij hebben wij naast allerlei badkleding ook leuke outfits voor rondom het zwembad of aan het strand.

Tweka Bikini

De Tweka Bikini is een bikini met een perfecte pasvorm en een trendy uiterlijk. Door de ervaring die Tweka heeft, weet het merk welke technieken je toe moet passen zodat de bikini een goede stevigheid geeft aan je lichaam. Op de Tweka zwemkleding worden voornamelijk kleine, subtiele patronen verwerkt.

Dus geen grote bloemen of dikke strepen, maar kleine dunne streepjes, stipjes of elegante bloemenprints die over de hele bikini of over het hele badpak zijn verdeeld. De tops en onderstukjes kunnen los van elkaar worden gecombineerd, waardoor je zelf de meest originele combinaties kunt creëren die bij jou passen.

Naast bikini’s zijn er ook veel Tweka badpakken. Deze zijn eveneens verkrijgbaar in vrolijke opvallende kleuren met kleine subtiele opdrukken, maar ook zijn er wat rustigere effen zwarte Tweka badpakken verkrijgbaar.

www.tweka.com