Blokhutten

Iedere tuin heeft eigenlijk een blokhut nodig. Of u hem nu gebruikt als opslagruimte voor alle tuinmeubelen en zonwering. Of als een semi-garage waar alle fietsen en scooters van het gezin geparkeerd worden.

Of als werkkamer waar al het gereedschap wordt opgeslagen en in hartenlust alles gerepareerd kan worden. Of wanneer de blokhut gebruikt wordt als extra ruimte voor de kinderen in de vorm van een speel-blokhut. De mogelijkheden van blokhutten zijn eindeloos!

U heeft slechts een beetje fantasie en inspiratie nodig om hem in te richten. Dat is het enige werk wat u hoeft te doen want Woodpro doet de rest voor u!

Groot aanbod in blokhutten

U kunt in ons aanbod houten blokhutten zoeken op houtdiktes van 19 tot 95 mm. Voor een echte eyecatcher in uw tuin gaat u voor een moderne- of cottage style blokhut. U heeft de keuze uit diverse stijlen en maten blokhutten. Zo kunt u kiezen voor een blokhut met of zonder veranda, een plat of schuin dak en een rond of vierkant model. Woodpro heeft voor elk wat wils op het gebied van blokhutten.

Daarnaast is maatwerk ook mogelijk! Wij kunnen u een blokhut leveren die helemaal voldoet aan uw wensen en behoeftes. Wilt u bijvoorbeeld een blokhut met bepaalde afmetingen die u niet op onze website kan vinden? Laat het ons weten en samen bekijken we naar een passende oplossing voor u en uw buitenverblijf.