TCwow.com

Het klassieke badpak zakt niet af en bedekt je buik. Het sportieve badpak heeft brede bandjes met een racerback, dat zorgt voor veel comfort en blijft goed zitten tijdens het zwemmen of andere sportieve activiteiten.

Functionele materialen die bestand zijn tegen chloor zijn perfect als je sportief zwemt en vaak moet trainen. Een vrouwelijk badpak is de juiste keus als je veel rondingen hebt. Kies bijvoorbeeld een model met een gemodelleerde taille, een high-cut voor optisch langere benen en gevoerde cups voor een prachtig decolleté.

Een corrigerend badpak is ideaal als je graag iets slanker wilt lijken. Badpakken zijn perfect voor sportieve dames, dames met veel rondingen, of oudere dames. Als je graag een sexy look wil kun je ook gaan voor een monokini! Deze heeft veel cut-outs en showt veel huid.

Koop je bikini’s bij TC WOW

Wees klaar voor een fantastische zomer met een stijlvolle bikini van TC WOW. Onze designers laten stijl en kwaliteit samenkomen in de TC WOW bikini’s. De bikini’s zijn elk seizoen voorzien van nieuwe printjes en kleuren.

De collecties zijn geïnspireerd door de trends van het seizoen. Daarnaast zijn de TC WOW bikini’s uit de verschillende collecties goed met elkaar te combineren. Mix and match en stel jouw favoriete TC WOW bikini samen!

www.tcwow.com